centro
bajo
skrollbar

Vilka signaler vill Ni som förening sända
till Era medlemmar och gäster?


Att satsa på kvalité leder till ökad trivsel, försäljning, lönsamhet och sänder positiva signaler.
Är korven god och kaffet smakar som det ska så ökar försäljningen garanterat.


Korv & CO
Vi tror fortfarande på den gamla goa korven, men den ska vara av högsta kvalité.
All vår korv är tillverkad av svenskt kött och är fri från gluten och laktos. Köttinnehållet är högt, vilket är receptet på god korv som man aldrig tröttnar på. Sortimentet innehåller även hamburgare, pastarätter, toast och Polarklämmor.

korv


kafe


Café
Inget i en cafeteria är så viktigt som kaffet och det kostar nästan ingenting extra att låta era kunder njuta av fantastiskt gott kaffe. Det höjer garanterat stämningen och trivseln i cafeterian.
De flesta av våra kunder väljer vårt allra finaste kaffe som är både KRAV- och fair trade-märkt. Det ger en stark och tydlig signal till ens medlemmar och gäster att man som förening tagit ställning i mycket viktiga frågor.


Mejeri

Nyttiga och mättande mejeriprodukter tar en allt större plats i sortimentet i välsorterade idrottskafeterior och här ligger Arla i täten.
Utbudet av goda mellanmålsprodukter som både är mättande och nyttiga är stort. De aktiva behöver fylla på med ett mellanmål före träning för att orka längre. Det är lika viktigt att äta ett mellanmål direkt efter träning så att trötta muskler får snabb återhämtning
!


mejeri


energi

Sport Nutrition

När du tränar intensivt och svettas mycket behöver kroppen fylla på med vätska. Gatorade sportdryck är utformad för att öka kroppen förmåga att snabbt tillföra och tillgodogöra sig vätska. Dryckens sammansättning av kolhydrater, natrium, magnesium, kalcium och vitamin B1 ökar prestationsförmågan och uthålligheten samt minskar risken för muskulära skador och kramp. Gatorades sportdryck innehåller bara naturliga färg- och smakämnen. Eat Natural Bars är ett sortiment av bars tillverkade av stora bitar av nötter och frukt. Nutramino Protein Bars är marknadsledande på gymmen. Goda och proppade med protein.

Drycker

LOKA
Redan för tusen år sedan kom folk till Loka Brunn för att dricka det rena och friska vattnet, som enligt sägen gav styrka och kraft. Kanske var det en myt, kanske inte. Sant är i alla fall att vi tappar det friska vattnet på butelj, kolsyrar lätt och balanserar mineralhalten. Ett vatten som smakar ovanligt gott helt enkelt.
LOKA Crush
Loka Crush är en kolsyrad fruktdryck i fem törstsläckande smaker; apelsin, hallon, citron, päron och jordgubb. Drycken innehåller vatten från hälsokällan i Bergslagen, fruktjuice, sötma från frukt och naturliga aromer. Loka Crush innehåller endast naturliga ingredienser, inga konserveringsmedel, färgämnen eller sötningsmedel.

drycker
 


Godis

Självklart har vi ett utvalt sortiment av storsäljare. Även om de aktiva blir allt försiktigare med socker så finns det en publik att ta hänsyn till och den stora cafeteriaförsäljningen är ju faktiskt på helgen.